Bungie ontkent PS3 ontwikkeling niet

Ontwikkelstudio Bungie die natuurlijk bekend is van het Halo fransiche weigert commentaar te geven op de vraag of ze aan een PlayStation 3 titel werken. In 2007 is namelijk naar buiten gekomen dat ontwikkelaar Bungie vrij is om ook voor andere platformen te ontwikkelen en zo is het gerucht naar buiten gekomen dat hun volgende game ook naar de PlayStation 3 zal komen.

De game is nog niet officieel aangekondigd, maar volgens de geruchten zit een klein intern team al een tijdje aan de game te werken terwijl het grootste gedeelte van het team bezig is met Halo: Reach.

I mean, I think our whole future’s kind of undefined right now and it’s definitely not something we’re going to be comfortable getting into too much detail about. We’ve had another team internally [other than those making Reach] for quite a while now – they’ve been working on the genesis of what will become our next big thing. It’s a little premature to get into specifics, but you know I think we have a really good mix of old blood and new blood in the studio.

12 reacties

 1.    954 XP
  patrickg's avatar

  JOEPIE HALO!!!! -.-

 2.    15 XP
  sharkmarc's avatar

  Als dat gebeurt is et “dag dag xbox”

 3. Anoniem -   
  gt3luke's avatar

  Nou nou M$ kennende zullen ze wel weer met geld gaan smijten

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Lijkt me toch wel dat deze game naar de PS3 komt als ze mogen

 5.    133 XP
  Kaiwa's avatar

  Wat zou dat prachtig zijn zeg. Gewoon Halo: Reach op de PS3. Niet dat ik het ga spelen maar dan krijgen ze de klap van Final Fantasy XIII mooi terug! (Die niet eens HD is op de 360 -draait op SDTV resolutie- xD)

 6.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @patrickg:
  Ja, ik vind het wel joepie ja. Het is een domper dat de PS3 geen halo-reeks heeft vind ik. En ooit in je opgekomen dat het geen Halo wordt?

 7.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Ik wil altijd al eens een HALO op ps spelen!

 8. Anoniem -   
  –'s avatar

  het zal ook geen halo worden want die rechten liggen nu bij MS sinds ze uit elkaar gingen.

 9.    10 XP
  PatrickPSN's avatar

  Voorlopig nog een gerucht dus, maar ze ontkennen niet 😉

  Maar ik zelf denk dat als ze voor de PS3 een game uitbrengen het een andere game gaat worden als Halo

 10. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  Halo voor ps3 zou te tof zijn!

 11. Anoniem -   
  gewoon's avatar

  lol, eerst bioshock, de gta dlc’s en nu ook al halo? durf te wedden dat daar een deal achterzit, dat sony gewoon heel veel heeft betaald. maarja, lijkt me wel vet halo voor de ps3. het is een beetje een rare game, maar er zijn gewoon zo veel dingen te doen, echt honderde easter eggs, ook easter eggs waarvoor je uit de map moet enz

 12.    5882 XP
  7th-son's avatar

  gatverdamme, nog meer van dat soort games! alsof we er al niet genoeg hebben?
  Halo komt nooit op de PS3, net als dat Killzone nooit op de 360 zal komen.
  zou het helemaal niet erg vinden als bungie bezig zou zijn met game development voor de ps3, maar dan een nieuwe game ofzo!