Gearbox kijkt naar framerate issues van Borderlands: The Handsome Collection


Borderlands: The Handsome Collection verscheen gisteren en daarmee kunnen we Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel nu ook op de PlayStation 4 spelen. Borderlands 2 is de game die als een zonnetje draait, maar er zijn nog wel wat technische problemen met Borderlands: The Pre-Sequel.

Wereldwijd duiken er berichten op dat de framerate van die game op de PlayStation 4 en Xbox One niet helemaal soepel loopt en Gearbox heeft aangegeven hier naar te kijken. Deze issue lijkt overigens occasioneel te zijn, want Roel had er tijdens zijn reviewsessie zo goed als geen last van.

Naast een af en toe inzakkende framerate melden spelers ook dat Borderlands: The Pre-Sequel last heeft van lag en screentearing.

“Just wanted to pop in and ease everyone’s minds a bit. The team is certainly aware of both the screen tear and FPS lag issues and are currently investigating them. Needless to say, things are quite busy and we appreciate everyone’s continued patience!”

Meer over Borderlands: The Handsome Collection lees je in de review van Roel.

Boxshot Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection

Releasedatum:
27-03-2015
Genre:
Shooter
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

12 reacties

 1.    555 XP
  Crazygohan's avatar

  Ag speel die pre sequal tog niet…. En mochten er borderlands spelers zijn die nog een knal partner zoeken, voeg me toe ps id: kronkol, ben zelf lvl 50 en speel de true vault hunter dificulty

 2.    84 XP
  deeveegee's avatar

  Snap nou niet meer waar dit allemaal vandaan komt. Alle games die uitkomen hebben problemen. Hebben developers een ander soort development kit? Is die b.v. sterker dan de ps4? Ook bloodborne met zijn laad tijden. Alle games hebben 3 patches nodig om soepel te lopen. Snap dat het bij sommige uitgevers ook de druk is (looking at you ubi and ea!) Maar kom op joh.

 3.    1179 XP
  chris65's avatar

  gisteren heerlijk lopen knallen. Ik begin bij deel 2 dus hoop dat het opgelost is, als ik bij de pre sequal aan kom 🙂

 4. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @deeveegee:

  The pre sequel is gewoon BORDERLANDS 2 met wat nieuwe features en een paar skill tree’s. Kortere campeign. Kortom een game die in rush is gecreëerd. BORDERLANDS 2 daarentegen is jaren in development geweest. The pre sequel is echt een money grabber net zoals bf hardline nu doet… Alleen is hardline dan meer een COPY ipv vernieuwing…

  Borderlands 3 zal de nieuws standaard zetten… Net zoals battlefield 5 ofzo.

  Omdat de pre sequel puur een money grabber was was het ook niet lang wachten voor de nieuwere generatie gamers te doen hebzuchtigen. Echt waar jong het was gewoon een marketing truc.

  Zo is BORDERLANDS the HANDSOME collection ontstaan. BORDERLANDS 2 voor 50 euro? Nee, dus voegen we maar de pre sequel toe en alle dlc wat eerlijk gezegd echt je geld waard is…

  Maar aan de andere kant zijn ze er weer in geslaagd BORDERLANDS 1 apart nog eens te doen verkopen. Volgend jaar ligt die gegarandeerd nog eens de rekken voor misschien 30 euro. Dan hebben ze tenminste 80 euro ipv een trilogie te lossen voor 50 euro…

  Next up: het assassin’s creed roque scenario—> komt ook nog naar de ps4…

 5.    4300 XP
  Peter01's avatar

  roel had er nagenoeg geen last van ? das niet goed genoeg! games moeten werken als ze uitkomen! en ze zeggen “we appreciate everyone’s continued patience” maar mensen moeten wel geduld hebben. sterker nog eigenlijk kan je dit bij veel spelers (niet allemaal) niet eens geduld noemen. het heet: er geen f#ck aan kunnen doen.
  en dat komt alle gamedeveloppers tegenwoordig maar al te goed uit.

 6.    45 XP
  RM_NL's avatar

  @Crazygohan:

  Help je ook met levelen?

 7.    1179 XP
  chris65's avatar

  Ik zie in mijn trophy lijst bij mijn ps3 versie van borderlands 2 ook de ps vita versie staan. Ik heb deze niet gekocht. Is dit dan een cross buy geweest?

 8.    45 XP
  RM_NL's avatar

  @chris65:

  Was een gedeelde Trophy list

 9.    1179 XP
  chris65's avatar

  @RM_NL: dus geen crossbuy?

 10.    555 XP
  Crazygohan's avatar

  @RM_NL:
  Ja hoor kan je wel een rondje helpen ik zag dat je me had toegevoegd komt goed

 11.    8501 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Anoniem: Je theorie klopt niet helemaal als het Borderlands 2 was dat draaide de game gewoon soepel. 😉

 12.    8501 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @chris65: Erg leuk om eens een positieve reactie zonder een overdreven agressie.

Borderlands: Game of the Year Edition is dit hele weekend gratis te spelen
Borderlands 2 is meer dan 22 miljoen keer verscheept
Ultra HD Texture Pack aangekondigd voor Borderlands: The Handsome Collection op de PS4 Pro
PlayStation Store deal van de week geeft korting op Borderlands: The Handsome Collection