http://www.psx-sense.nl/images/file/img_529641c8f3314.jpg
Battlefield: Hardline is inmiddels verschenen, maar dat betekent niet dat het vorige deel in de franchise, Battlefield 4, niet meer ondersteund zal worden. Ontwikkelaar DICE is nog altijd druk bezig om aan deze game te sleutelen en in mei zal er weer een nieuwe update voor de game verschijnen, evenals nog meer DLC.

De Weapon Crate DLC, zoals dit pakket gaat heten, voegt vijf nieuwe wapens aan Battlefield 4 toe. Welke dit zijn is vooralsnog niet bekend, maar daar horen we snel meer over. Daarnaast zal er ook een modus uit de Close Quarters DLC van Battlefield 3 terugkeren: Gun Master. In deze modus begint iedereen met hetzelfde wapen, waarna je na elke kill een nieuw wapen krijgt. Degene die met het laatste wapen iemand omlegt is de winnaar.

Wanneer deze DLC precies beschikbaar zal zijn is nog onduidelijk. We weten alleen dat het gelijktijdig met de update van eind mei zal verschijnen. Ook is het nog niet zeker of ervoor betaald moet worden, of dat deze DLC gratis zit inbegrepen bij de patch.