Speciale edities van de PlayStation 4 zijn veelal voorbehouden aan Japan, maar eindelijk zijn wij ook eens aan de beurt. Via het PlayStation Blog hebben Sony en Warner Bros. namelijk een Limited Edition Batman: Arkham Knight PlayStation 4 aangekondigd.

Deze PlayStation 4 is ‘Steel Grey’ van kleur en deze heeft een Batman: Arkham Knight HDD cover. Ook zit er bij de console een steel grey DualShock 4 controller en natuurlijk een exemplaar van de game. Als extra zit de bonus content ‘Scarecrow Nightmare’ in het pakket. Deze content biedt een drietal extra missies.

Hier blijft het niet bij, want ook zal er nog een Batman: Arkham Knight bundel gaan verschijnen. Deze bevat een zwarte PlayStation 4, zwarte DualShock 4 controller en een exemplaar van Batman: Arkham Knight. Ook in dit pakket treffen we de Scarecrow Nightmare content aan.

Beide edities zullen op 23 juni verschijnen, de dag waarop de game in de winkels ligt. Tegelijk met de release van de game verschijnt er nog andere extra content, waaronder in-game missies en skins voor Batman en zijn Batmobile. Deze content is tijdelijk exclusief voor de PlayStation 4.