http://www.psx-sense.nl/images/file/img_551bb5cc1dfac.jpg

MLB 15 The Show is vandaag uitgekomen. Nu is er in Europa niet zo heel veel hype rondom deze game, maar in Noord-Amerika smullen ze elk jaar weer van een MLB-release. De game kent een leuke, maar voor sommigen toch wel verwarrende feature tijdens het installeren.

Wanneer je de game namelijk opstart is er een verplichte tutorial match tussen de Royals en de Giants en deze match is een breakdown van alle nieuwe features in de game. Nu zijn sommige mensen alleen niet zo van de tutorials en willen ze dit graag skippen, maar dat kan helaas niet.

Wanneer de tutorial game namelijk gaande is, zal de game op de achtergrond druk bezig zijn met het installeren. Je kunt dus nog niet naar het hoofdmenu als je de tutorial game niet hebt gespeeld, ongeacht of de installatie klaar is of niet. Sommige spelers zitten uren te wachten tot de installatie af is, zodat ze de tutorial kunnen skippen, maar die vlieger gaat helaas niet op.

Als je de tutorial af hebt, kan het ook nog zo zijn dat de game nog installeert, dus moet je sowieso alsnog even wachten.

Met dank aan ControllerCrusade voor de opheldering rondom dit verhaal.