In juni zitten we waarschijnlijk veel buiten, want dan is het hopelijk hoogzomer in de Benelux. Hoewel, je weet het hier maar nooit en als het slecht weer is, dan kan je altijd nog het donkere, duistere en druilerige Gotham opzoeken in Batman: Arkham Knight, welke aan het einde van die maand in de schappen ligt.

De game zelf zal genoeg content bevatten om je even zoet te houden, maar de PlayStation 4 versie krijgt ook nog bonus content. Dit zijn zoal missies omtrent Scarecrow, een skin voor de Batmobile en twee skins voor Batman zelf, waaronder het prachtige (ahum) kostuum dat Adam West droeg in de televisieserie van Batman. De content kan je hierboven bekijken en als je dan goed rechtsonder kijkt, zie je iets interessants staan.

De afbeelding is afkomstig van Amazon en zij vermelden op de afbeelding dat deze content tijdelijk exclusief is tot de herfst van dit jaar. Het lijkt dus een tijdelijke afspraak te zijn tussen Sony en uitgever Warner Bros. en daarna zal de content als DLC naar de andere platformen komen. Apart is wel dat als je nu gaat kijken, de melding niet meer op de afbeelding is te vinden.

Het lijkt erop dat het niet de bedoeling was dat hier details over bekend zouden worden. Maar in ieder geval ziet het er naar uit dat de PlayStation 4 versie tijdelijk exclusieve content krijgt.