Met de komst van platformen als het PlayStation Network, Steam en Xbox Live zal het welbekende winkelbeeld langzaam gaan verdwijnen. We zijn inmiddels in het digitale tijdperk aangekomen en er is een goede kans dat de helft van jouw games fysiek zijn en de andere helft digitaal. Als je een liefhebber bent van fysieke games, dan zal je dit ongetwijfeld met lede ogen aanzien.

Zo nu en dan wordt er echter wat leuks gedaan en dat is het uitbrengen van PSN games als retailversie. SOEDESCO doet dat regelmatig met de kleinere games en nu is ook de ontwikkelaar van Retro City Rampage op dat idee gekomen. De PlayStation 3/4/Vita game zal namelijk als PlayStation Vita retailversie uitgebracht gaan worden.

Je krijgt voor $30 de volledige PlayStation Vita game op gamecard in een regulier PlayStation Vita hoesje. De game is daarbij expres regiovrij, dus ook wij kunnen de game bestellen. Wel zul je rekening moeten houden dat het eventjes duurt alvorens de game er is, want de levertijd staat op 3 tot 4 weken.

Als extra zal er nog een exclusief thema voor de PlayStation Vita bij de game zitten, welke nergens anders te verkrijgen is. Verder is de retailuitgave 100% compatible met de digitale versie, wat wil zeggen dat je Cross-save kunt gebruiken zodat je verder kan waar je was gebleven, ongeacht het platform (digitaal op de PS Vita, PS3 of PS4).

Interesse? Je kunt jouw exemplaar hier reserveren.