Met de komst van Battlefield Bad Company 2 volgende week hoort natuurlijk ook een beetje fatsoenlijke promotie erbij. Wat is nou leuker om in hartje Amsterdam oorlog te gaan voeren met deze game? Daarom heeft Electronic Arts een hele leuke ervaring voor iedereen die ouder is dan 16 jaar.

Als je zin hebt kan jij volgende week zaterdag 6 maart in Amsterdam in een echte tuk tuk rijden. Dit is niet zomaar een tuk tuk, maar natuurlijk een Battlefield Bad Company 2 editie. Vanaf Hotel Victoria, tegenover het Centraal Station, rijden de gehele dag twee tuk tuks heen en weer naar de Dam. Tijdens de rit kan je lekker aan de slag met de nieuwe game.

Info:
Zaterdag kan iedereen gebruik maken van de Battlefield Bad Company 2 tuk tuks. Vanaf het Victoria hotel bij het Amsterdam Centraal Station zullen om de zoveel tijd twee tuk tuks naar de Dam rijden en weer terug. Consumenten kunnen op deze dag door middel van inlevering van hun identiteitsbewijs een gratis game- ritje maken! Minimale leeftijd is 16 jaar.