De boxart, screens en een video van Skate 3 zijn gezien

Over elke sport of hobby valt er wel een game te maken, dus ook van het skateboarden. Na een jarenlange franchise van de bekendste skateboarder ter wereld Tony Hawk is Electronic Arts (EA) een paar jaar geleden met een serieuze concurrent gekomen: Skate. Binnenkort mogen we aan de slag met het derde deel in deze reeks die toch echt de serieuze tegenhanger is geworden van de Tony Hawk games.

Nu dus Skate 3 op komst is willen we natuurlijk wel weten of deze beter wordt dan zijn voorganger. Dat zullen we tegen de tijd pas weten wanneer de game uitkomt, maar we kunnen nu al aardig wat zien aan de hand van vier nieuwe screenshots. Dat niet alleen, want we hebben ook een de boxart van Skate 3 voor jullie een video met de makers van de game.

[nggallery id=248]

4 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Mooie boxart, beter dan deel 2.

 2.    13 XP
  EPSKAMP's avatar

  Ziet er goed uit, wel beter dan deel II. Wat me ook opvalt is dat het er fijner uitziet om te skaten. Bij deel II had je allemaal van die kleine kut randjes waar je over heen kon vallen da’s volgensmij niet hier zo het geval.
  Ik ga denk ik deel II verkopen en deel III halen!

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  boxart ziet er goed uit!

 4.    3 XP
  SatanHimself's avatar

  AAAH VET!!! Dit gaat een top game worden net als deel 2. In deel drie zal volgens mij de multiplayer optie nog uitgebreider worden. Hoop dat de campaign coop te spelen is. Ik speel skate 2 bijna nog steeds elke dag en vindt het nog steeds geweldig ik vindt de stoeprandjes enzo juist super realistisch