http://www.psx-sense.nl/images/file/img_552655789a854.jpg

Vorig jaar maart kwam de film ‘Need for Speed’ uit, een typische actiefilm die hier en daar veel weg heeft van een film als Fast & Furious. Het gebeurd niet vaak dat wanneer games verfilmd worden hier ook nog eens een deugdelijk product uit weet te rollen. Need for Speed gaat niet de boeken in als een klassieke moving picture, maar het was best een leuke actiefilm. Acteur Aaron Paul, bekend van Breaking Bad, schitterde in de hoofdrol en deed dit erg vermakelijk.

Need for Speed staat momenteel als game franchise jammer genoeg even in de ijskast, maar belooft een comeback te maken later dit jaar. Tijdens de E3 zal dan ook ongetwijfeld de nieuwe NFS gepresenteerd worden en de zaal zal vast ook weer gaan duimen voor een nieuwe Underground, maar of dit gaat gebeuren is nog maar de vraag. Er wordt immers al jaren gehoopt op een comeback van de nostalgische ‘Need for Speed: Underground’-series.

Alhoewel het vervolg van de game franchise nog onbekend is, komt er wel een deel twee van de film. De film speelt zich af in China en wordt ook voorzien van menig bekend Chinees acteur die zal schitteren in de film. Of Aaron Paul ook weer in de film zit is nog onbekend evenals de regisseur.