Op 9 juni zal Bethesda hun MMO The Elder Scrolls Online eindelijk naar de huidige generatie consoles brengen. Het heeft lang geduurd, maar de ontwikkelaar belooft ons een compleet opnieuw opgebouwde en verbeterde game. Mocht je momenteel de game op de PC of Mac spelen en wil je overstappen? Dan heeft Bethesda een mooie aanbieding voor je.

Voor €14,99 is het mogelijk om je account over te zetten én een digitale kopie van de game te krijgen voor de PlayStation 4 of Xbox One. Deze actie geldt echter maar voor 30 dagen en is gisteren ingegaan. Dus mocht je graag gebruik maken van deze actie, wees er dan snel bij. Na deze periode is het niet meer mogelijk om op wat voor manier dan ook je account over te zetten, zo meldt het mailtje dat Bethesda hierover rondstuurde.

Je account overzetten kan je hier doen. Let wel, de optie is enkel beschikbaar als je ingelogd bent en een actief The Elder Scrolls Online account hebt. Ook is het handig om te weten dat je personage en account details niet overgezet worden naar de PS4 versie.