http://www.psx-sense.nl/images/file/img_53a19fa2e63b9.jpg

Terwijl we onlangs nog wisten te melden dat The Witcher 3: Wild Hunt goed is voor maar liefst 200+ uur aan gameplay, zijn speedrunners in 25 uur al klaar met de game. Nu is 25 uur nog steeds ontzettend veel en als je dan bedenkt dat dit door de professionele speedrunners is behaald, dan kan je er wel de donder op zeggen dat je lang zoet zult zijn met The Witcher 3.

CD Projekt RED, de ontwikkelaar achter de game, vertelde aan GameReactor dat ze een Level Up evenement hebben gehouden samen met Bandai Namco. Tijdens dit evenement hebben ze interne testers uitgenodigd een speedrun te houden in de campagne van The Witcher 3. Zij hebben toen alle cut-scenes mogen skippen, de kortste routes genomen naar bestemmingen en zelfs alle dialogen ontweken. Dit resulteerde uiteindelijk nog steeds in ruim 25 uur aan gameplay, wat echt bijzonder veel is voor games vandaag de dag.

Maak je borst dus maar nat, want als je aan The Witcher 3 begint dan gaat je PS4 voorlopig niet uit en blijft de disc er nog heel lang in.