Alle vier de episodes van Resident Evil: Revelations 2 zijn inmiddels verschenen voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 en ook de retailversie is verkrijgbaar. Hiermee is de game eigenlijk zo goed als af, maar we zijn nog altijd in afwachting van de PlayStation Vita versie. Via het PlayStation Blog heeft Sony eindelijk een update gegeven over de stand van zaken.

Resident Evil: Revelations 2 zal namelijk ergens gedurende komende zomer verschijnen op de PlayStation Vita. Ontwikkelaar Frima Studios is verantwoordelijk voor de overzetting naar de handheld. De PS Vita versie van de game bevat de vier episodes en bovendien krijg je er ook alle DLC bij. De Raid modus zal bij lancering alleen in je eentje speelbaar zijn. Via een latere update zal de coöp functie worden toegevoegd.

Een specifieke releasedatum voor de PS Vita versie van Resident Evil: Revelations 2 is er helaas nog niet, maar daar zullen we binnenkort meer over horen. Als je benieuwd bent naar de game, dan kan je bovenaan dit bericht nog eens de launch trailer bekijken.