http://www.psx-sense.nl/images/file/img_552cf4a11bfa6.jpg

Firstlook gaat vanaf vandaag door het leven als Firstlook Festival. Dit meldt Blammo Events via een persbericht. Het evenement viert dit jaar haar achtjarige bestaan en zal dit jaar een metamorfose ondergaan. Zo zal er qua content flink uitgebreid worden naar een driedaags evenement met een dag- en avond programmering. In de avond zal het festival vooral in het teken van eSports gaan staan met een internationaal toernooi met een prijzenpot van enkele tienduizenden euro’s. Blammo Events organiseert voor de allereerste keer dan ook haar eigen toernooi genaamd Black Label eSports Masters. Onder dit label zullen ze ook andere grootschalige toernooien en competities gaan houden.

De bezoekers van Firstlook zijn erg divers en bestaande uit mensen met interesse in eSports, Cosplay, Anime, game development, merchandise en nog veel meer, aldus de organisatie. Daarom geeft men deze verschillende communities de kans en ruimte om op Firstlook Festival hun passie met de rest van de wereld te delen.

Firstlook Festival kent ook nog een hele fijne wereldprimeur, als eerste evenement ter wereld maakt men namelijk een einde aan fysieke wachtrijen. Bezoekers kunnen op de app aangeven in welke games ze geïnteresseerd zijn en krijgen dan een push-bericht wanneer ze aan de beurt zijn om te spelen.

De kaartverkoop voor Firstlook Festival start op 1 mei via www.firstlookfestival.nl.