Gedurende het spelen van Mortal Kombat X verdien je zogenaamde Easy Fatality Tokens en hiermee kun je de fatality van je personage makkelijker uitvoeren. Normaal gesproken kost het wel wat moeite om deze uit te voeren door middel van een complexe knoppencombinatie, maar met deze handige muntjes ben je al met twee drukken op de knop de meest gruwelijke fatalities aan het uitvoeren.

In de PlayStation Store kun je nu tegen betaling deze tokens ook aanschaffen, voor de luie mensen zullen we maar even zeggen. Voor 99 cent krijg je 5 tokens en voor €4,99 krijg je er maar liefst 30 om te gebruiken tijdens je potjes knokken.

Er is inmiddels nog meer DLC beschikbaar voor de game, die overigens nog maar net in de winkels ligt. Met €19,99 speel je direct de hele game vrij en voor €1,99 krijg je het Blue Steel Sub-Zero kostuum. Als laatste is er ook nog de Kombat Pass voor €29,99. Met deze pas heb je eerder toegang tot vier nieuwe karakters, twee daarvan zijn Predator en Jason Voorhees. Je krijgt er ook een aantal skin packs bij.

De PlayStation 4 versie van de game ligt nu in de winkels, de verwachting is dat de PlayStation 3 versie van Mortal Kombat X deze zomer uit zal komen.