Disney Infinity 2.0 verscheen vorig jaar al voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Maar bezitters van een PS Vita kunnen binnenkort ook met de game aan de slag. Dit weten we dankzij GameStop die zowel de prijs als de releasedatum van de PS Vita versie bekend heeft gemaakt.

Volgens GameStop gaat Disney Infinity 2.0 voor de PS Vita op 9 mei verschijnen en kost de game $60,-. 9 mei valt op een zaterdag wat een rare dag voor een release is, dus wellicht dat dit nog verandert naar de dinsdag ervoor of erna. Dinsdag is immers de dag waarop games in Noord-Amerika uitkomen.

Wanneer de game in Europa dan in de winkels ligt, dat is even afwachten eveneens of de game hier rond de €60.- zal gaan kosten. Minstens zo belangrijk als de releasedatum en de prijs is natuurlijk de inhoud van het starterspakket. Wie Disney Infinity 2.0 voor de PS Vita koopt krijgt natuurlijk de game erbij, maar ook een Bluetooth connectie basis, een Spider-Man Play Set, 2 Toy Box Discs en een Black Suit Spider-Man figurine. Deze laatste is trouwens een exclusieve PS Vita uitgave.