http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5530e7afe2c08.jpg

DICE, de ontwikkelaar achter Star Wars Battlefront alsook het welbekende Battlelog (in samenwerking met Uprise) van Battlefield, weet te melden dat Battlelog niet naar Star Wars zal komen. Er is nog wel wat ‘licht aan het einde van de tunnel’, het lijkt er namelijk op dat Star Wars Battlefront haar eigen versie van Battlelog gaat krijgen, omdat het ook daadwerkelijk een compleet andere game gaat zijn dan Battlefield. Wie dus had gedacht dat het gewoon een Battlefield-game was met andere kostuums, wapens en setting, heeft het mis.

Assistent Producer Jesper Nielsen reageerde op de geruchten dat de samenwerking met ontwikkelaar Uprise zou betekenen dat Battlelog naar de game zou komen. Hier was hij heel kort en krachtig over, dit gaat niet gebeuren. Vanavond is de gameplay reveal en dan komen we meer te weten over de game. De box-art is inmiddels ook onthuld, deze kun je hiernaast bekijken bij het gameprofiel of hieronder.

“The Uprise website mentions that Uprise is working on Star Wars Battlefront. While Uprise has been doing Battlelog, does that automatically mean that we will do Battlelog for Star Wars Battlefront?”

“No, it won’t. That can only be an assumption, and I can tell you, no, there won’t be Battlelog for Star Wars Battlefront.”