http://www.psx-sense.nl/images/file/img_553108420ad44.jpg

Grand Theft Auto V is uitgebracht voor de PC en dat betekent dus dat men heel wat referenties wist te vinden tijdens het modden van deze versie. Populaire modding-tool OpenIV is onlangs voorzien van een update, zodat de tool ook geschikt is om Grand Theft Auto V te modden en daarbij komen een paar interessante files aan het licht.

GTA Forums gebruiker GooD-NTS heeft enkele screenshots gepost waarin interessante bestandsnamen voorbij komen en mogelijke hints naar de aankomende downloadbare content. Zo vond hij mini-games, in-game items en één bestand was wel heel opmerkelijk, namelijk eentje voor ‘horses’, oftewel paarden. Het vervoersmiddel ‘Paard’ – en dan bedoelen we niet een Ferrari – was erg populair in Red Dead Redemption, het kan dus zijn dat ze paarden ook naar GTA V gaan brengen.

Ook heeft men audio-files gevonden voor het poetsen van je tanden in je appartement, het wassen van je haar en gezicht. De mini-games zijn ook erg interessant, zo vinden we een bestand voor een benchpress, blowtorch alsook squats. Wat betreft aanstormende downloadbare content heeft men bestanden gevonden met ‘zombies’ erin, maar dit kan wellicht ook voor de drugs-missies zijn waarin je helemaal wappie wordt.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5531093d32b99.jpg

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_553109551bce9.jpg

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_553108fb53978.jpg