Afgelopen vrijdag kon je het in onze livestream tegen ons opnemen in Mortal Kombat X en onder de deelnemers hebben we twee goodiepakketten verloot. Kon je daar niet bij zijn, maar wil je wel graag zo’n goodiepakket bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws!

Vanaf vandaag gaan we via een prijsvraag nog drie andere pakketten weggeven en daarvoor dien jij de onderstaande vraag te beantwoorden. Het pakket dat we driemaal weggeven bevat een Mortal Kombat X T-shirt, beanie en een headband, zodat je qua kleding perfect uitgedost bent om het gevecht aan te gaan.

Vraag: Hoeveel jaar speelt Mortal Kombat X zich na het vorige deel (uit 2011) af.

Weet jij het antwoord? Volg de onderstaande stappen en stuur je antwoord in om zo mee te doen met de prijsvraag.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Mortal Kombat X'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 26 april . PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros..