http://www.psx-sense.nl/images/file/img_553631ae7d1dc.jpg

De E3 beleeft zijn kick-off op 16 juni en dan zal al het nieuws rondom games weer losbarsten op PSX-Sense. De nieuwe Sniper: Ghost Warrior is ook aanwezig op de beurs en belooft de beste sniper ervaring voor de PC en current-gen consoles te worden, aldus de ontwikkelaar. Een release van de game staat gepland in 2016 voor de PS4, Xbox One en PC. Veel informatie of beelden hebben we nog niet van de game, maar CI Games gaat tijdens de E3 als het goed is helemaal los.

Het team achter de game bestaat uit ‘all-stars’ en zij worden geleid door voormalig Sniper Elite producer Steve Hart. Hij vertelt dat ze er alles aan doen om van Sniper: Ghost Warrior een AAA-franchise te maken waar gamers bij terecht kunnen voor de ultieme first-person sniper ervaring.

“The Sniper: Ghost Warrior franchise is one of the most popular in the CI Games portfolio with over 5.5 million copies sold, so we’re investing a significant amount of effort into the third installment,”

“We’re fully committed to creating a AAA franchise that gamers can rely on for the ultimate first-person sniper experience.”