Sony heeft op het PlayStation Blog aangekondigd dat de adventure game Time: Finn and Jake Investigations naar de PlayStation 3 en PlayStation 4 zal komen. Deze game is gebaseerd op de bekende serie van Cartoon Network waarbij het voor spelers vooral draait om het ontdekken en onderzoeken van de spelwereld én om het oplossen van puzzels.

In plaats van een volledig aanééngesloten verhaallijn zal het verhaal zich toespitsen op verschillende losse avonturen die allemaal wel iets met elkaar te maken hebben. In elke episode reizen hoofdpersonages Finn en Jake als detectives door het ‘Land of Ooo’ om bepaalde zaken te onderzoeken en om die vervolgens ook op te lossen.

Spelers zullen tevens wapens tot hun beschikking hebben om het op te kunnen nemen tegen verschillende soorten spoken. Wanneer je deze spoken weet te verslaan kan je weer collectibles en loot verzamelen wat wordt achtergelaten. Samen met deze aankondiging zijn er nog enkele screenshots vrijgegeven die we hier voor je naast elkaar hebben gezet.

De precies releasedatum is nog onbekend al is wel bekendgemaakt dat Time: Finn and Jake Investigations nog deze herfst moet gaan verschijnen.