Dragon Ball Xenoverse verscheen eerder dit jaar en de game wordt fris gehouden door verschillende pakketten met extra content die af en toe uitkomen. Onderhand zijn er al twee verkrijgbaar en via deze DLC krijg je toegang tot nieuwe personages, episodes en quests. Het derde pakket komt er ook aan, maar wanneer precies is nog niet bekend.

Wel heeft uitgever Bandai Namco details vrijgegeven over de inhoud van het derde pakket. Wederom krijgen we nieuwe speelbare personages, want zo zal je met Super Saiyan God Super Saiyan Goku, Super Saiyan God Super Saiyan Vegeta, Golden Frieza en ook Jaco the Galactic Patroller kunnen gaan spelen. Veel van deze content ken je wellicht van de film Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’.

Naast 4 nieuwe personages zal de DLC 8 Master quests bevatten, 5 Parallel quests met Jaco the Galactic Patroller en Elder Kai als masters. Verder krijg je nog 14 nieuwe acties en twee nieuwe kostuums, waaronder het trainingspak van Gohan en het Turtle Hermit outfit. Als laatste krijg je nog wat nieuwe accessoires en dit zijn Tagoma’s Scouter, Turtle Hermit’s bril en een zevental Z-Souls.

Een deel van deze DLC was eerder een pre-order bonus voor de Japanse versie van de game en maakt nu onderdeel uit van de aankomende uitbreiding. Dit is opnieuw kosteloos verkrijgbaar voor de bezitters van de Season Pass en zal los waarschijnlijk rond de €9.99 kosten. Bekijk hieronder nog wat screenshots van het derde pakket.