Niet alleen Split/Second: Velocity komt eraan, maar ook Blur van Activision. Dit zijn gelijk directe concurrenten van elkaar en gaan ze strijden om de beste racegame met veel actie erin. Natuurlijk willen beide uitgevers er alles aan doen om er een topgame van te maken en wat is er nu beter dan een beta te laten verschijnen van een game.

Activision denkt daar ook zo over en laat daarom een beta van start gaan van Blur. Dan Amrich van de uitgever heeft na een hoop geruchten dat deze beta dit weekend zal komen bevestigd dat de beta van Blur volgende week pas online komt. De codes worden namelijk vanaf morgen via verschillende websites aangeboden en vanaf 8 maart kan je Blur volop testen.

Of de beta er voor de PlayStation 3 is of voor de Xbox 360 is nog niet bekend. Laten we hopen dat wij als PlayStation 3 bezitter ook de mogelijkheid krijgen om Blur stevig aan de tand te voelen, al moet natuurlijk wel de problemen met de PlayStation 3 Classic opgelost worden.

“Several websites will be launching contests and giving away beta tokens starting on Tuesday, March 2. The gameplay sessions that those tokens unlock does not begin until Monday, March 8. This March 1 date that some media sites are reporting is not the right date for the public beta.”