Afgelopen woensdag had Bungie een speciale livestream voor de nieuwe content van Destiny. Naast de nieuwe sociale locatie, The Reef, toonden ze al wat van de content die ons te wachten staat in House of Wolves. In onze Special over deze livestream kun je alle belangrijke informatie terugvinden.

Bungie heeft verder nog de onderstaande screenshots vrijgegeven waarop we vooral de nieuwe gear en wapens te zien krijgen, maar ook al een eerste glimp van de nieuwe modus Prison of Elders opvangen. Je kunt ook meteen de eerste blik werpen op de exotische helm (The Ram) voor de Warlock en de exotic shotgun, welke de naam Lord of Wolves draagt.

Naast nieuwe wapens, kleding, missies en meer zal er ook voor de liefhebbers van het PvP gedeelte een nieuw component komen wat Trials of Osiris heet. Hieronder kun je daar tevens een voorproefje van krijgen, want zo is er een stuk chest armor te zien die je via deze modus kunt verdienen. Volgende week woensdag zal Bungie Trials of Osiris uitleggen tijdens een livestream en de eerste beelden gaan tonen.