Gisteren wisten we al informatie met betrekking tot de releasedatum en een beta van Call of Duty: Black Ops III te melden, maar daar blijft het niet bij. Via gelekte afbeeldingen op Reddit is er nu een hoop nieuwe informatie over de game bekend.

Zo zal de singleplayer in coöp te spelen zijn, met in totaal vier spelers. Verder kom je onder andere open levels tegen, die met verschillende speelstijlen te voltooien zijn. Daarnaast zal de singleplayer een progressie-systeem kennen. Hiermee kan je onder andere wapens, outfits en vaardigheden vrijspelen.

Ook zijn er verschillende details over de multiplayer gelekt. Het nieuwe ‘bewegingssysteem’ is misschien wel de grootste verandering. In Call of Duty: Black Ops III kan je onder andere speciale, krachtige sprongen en slides gebruiken om je een weg te banen door de maps. Een belangrijk aspect hierbij is je momentum. Dit wil zeggen dat je de verschillende bewegingen snel en slim achter elkaar moet gebruiken om zo efficiënt mogelijk te kunnen bewegen. Verder wordt er gemeld dat de maps speciaal zijn ontworpen om deze nieuwe bewegingsmogelijkheden goed uit de verf te laten komen. Ook wordt er gesproken over een nieuw systeem om je personage en zijn vaardigheden te verbeteren, naarmate je de game meer speelt.

Als laatste zijn er nog details over de Zombie modus verschenen. Deze modus zal een geheel nieuwe verhaallijn bevatten, evenals een progressie-systeem. Hoe dit systeem precies in zijn werk gaat en wat je er precies mee kan is niet bekend.

Naast deze details zijn er op de gelekte afbeeldingen ook nog twee screenshots te zien. Hoewel de kwaliteit niet geweldig is geven ze je wel enigszins een beeld van hoe de game er uitziet. Klik op de afbeeldingen in de galerij hieronder voor een grotere versie.

Tot zover alle nieuwe details rondom Call of Duty: Black Ops III. Morgen wordt de game officieel onthuld, dus hou onze site in de gaten voor de trailer en eventuele verdere informatie.