Sinds de onthulling van Call of Duty: Black Ops III blijft er maar nieuwe informatie naar buiten komen en deze stroom aan info lijkt nog niet te zijn opgedroogd, want er zijn nu weer details naar buiten gekomen over de multiplayer.

Om het allemaal overzichtelijk te houden hebben we deze details hier voor je onder elkaar gezet.

  • Studiobaas van Treyarch, Mark Lamia, en creative producer, David Vonderhaar, hebben bevestigd dat de Theater Mode uit Call of Duty: Black Ops II zal terugkeren. Spelers kunnen weer direct vanuit de game bepaalde delen van de gameplay opnemen en screenshots maken en die weer online delen met anderen.
  • Treyarch heeft inmiddels ook bevestigd dat Call of Duty: Black Ops III hetzelfde matchmaking systeem zal bevatten als Call of Duty: Black Ops II.
  • Het systeem met Supply Drops uit Call of Duty: Advanced Warfare zal niet terugkeren in Call of Duty: Black Ops III.
  • Treyarch heeft alvast de namen van drie multiplayer maps bekendgemaakt en dat zijn: Combine (Een onderzoekscentrum in de Sahara met open gedeeltes en ook kleinere ruimtes), Stronghold (Een kasteel ergens hoog in de Zwitserse Alpen) en Hunted (Draait om een jachthuis ergens in Ethiopië wat dicht is gelegen bij een waterval).

Tevens is bekendgemaakt dat de multiplayer van Call of Duty: Black Ops III al speelbaar zal zijn tijdens de aankomende E3. Tegen die tijd zul je hiervan dan ook een uitgebreide hands-on preview kunnen teruglezen.