Tropico 5 is eind vorige week verschenen en daarmee is de game voor het eerst ook speelbaar op de PlayStation 4. Roy was erg gecharmeerd van de game en beloonde het met een uitstekend cijfer. In samenwerking met Global Distributie mogen wij de game twee keer weggeven en deze keer doen we dat op twee verschillende manieren.

De eerste manier is door de onderstaande vraag te beantwoorden. De andere manier is door de onderstaande tweet te retweeten. We geven een exemplaar weg onder alle inzendingen op de prijsvraag evenals een exemplaar onder alle retweeters. Wat jij het gemakkelijkste vindt om te doen, je bent hier vrij in. Overigens, je hoeft niet beide acties uit te voeren.

Prijsvraag: Hoe heet het onderstaande personage?

  • A: El Presidente
  • B: Veronica Veneno
  • C: Leon Kane
  • D: Penultimo

Weet jij het antwoord op de prijsvraag? Stuur deze dan in volgens de onderstaande stappen. Vind je tweeten gemakkelijker? Zorg dan dat je Global Distributie en PSX-Sense op Twitter volgt en de bovenstaande tweet retweet.

Voor meer informatie over de game kan je hier terecht.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Tropico 5'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Global Distributie zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 mei. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Global Distributie.