PSX-Sense: Dragon Age: Inquisition DLC: Jaws of Hakkon komt eind mei naar de PS3 en PS4

Dragon Age: Inquisition is al een poosje uit en nu komt eindelijk de Jaws of Hakkon DLC naar de PlayStation 3 en PlayStation 4. Deze DLC is al vanaf eind maart verkrijgbaar voor de PC en Xbox One, maar zal nu pas haar weg vinden naar de consoles van Sony. De releasedatum van deze downloadbare content staat volgens GameStop op 26 mei voor Amerika, wat dan een datum van woensdag 27 mei 2015 voor ons Europeanen zal betekenen.

Eind vorige maand vertelden we jullie al dat deze DLC naar de PS3 en PS4 zou komen, maar nu lijkt de datum duidelijker te zijn. Officieel is dit nog niet gecommuniceerd door EA en BioWare, dus houd nog even een slag om de arm.

In deze DLC kan je in een volledig nieuwe omgeving aan de slag gaan. Dit gebied brengt nieuwe levels en quests met zich mee. Ook zal je meer te weten komen over de laatste ‘Inquisitor’ om vervolgens op zoek te gaan naar legendarische wapens en armor. Dragon Age: Inquisition is sinds november 2014 beschikbaar voor zowel de PS3 als de PS4. Lees hier onze review.