http://www.psx-sense.nl/images/file/img_554208195e410.jpg

Op Steam is inmiddels meer informatie vrijgegeven over de Season Pass voor Call of Duty: Black Ops III. Net als bij de vorige delen zal deze Season Pass ook weer gewoon €49,99 gaan kosten en je krijgt als eigenaar van zo’n pas recht op vier downloadbare content packs. Je bent hiermee iets goedkoper uit dan wanneer je de packs van €14,99 los koopt, ongeveer een tientje.

Je kunt ook de Digital Deluxe Edition kopen voor de prijs van €99,99, dan krijg je de game samen met de Season Pass.

Het is wat aan de vroege kant om nu al een pre-order met Season Pass te kunnen plaatsen, er is immers nog niets bekend over wat de content zoal zal bevatten. Een grote fan? Dan kan je natuurlijk een pre-order plaatsen en anders is het misschien verstandig om even af te wachten totdat er meer details vrijgegeven worden. De E3 over iets meer dan een maand zal ongetwijfeld meer licht op dit onderwerp doen schijnen.

Het is ook nog maar de vraag of het contract met Microsoft nog steeds van kracht zal zijn met Black Ops III. Voorheen kwamen downloadbare content packs altijd minstens een maand eerder uit op de Xbox 360 en Xbox One, vanwege een timed-exclusive contract tussen Activision en Microsoft. Dit keer zien we nog nergens de befaamde Xbox-logo’s verschijnen, het kan dus zomaar zijn dat dit contract niet meer van kracht is en dat alle platformen tegelijkertijd de DLC-packs mogen ontvangen. Hopelijk komt ook hier tijdens de E3 meer duidelijkheid over.

Call of Duty: Black Ops III komt uit op de PS4, Xbox One en PC.