De afgelopen jaren verscheen de Call of Duty DLC altijd eerst voor de Xbox 360 en Xbox One. Dit kwam door een tijdelijke exclusiviteitsdeal tussen Microsoft en Activision, maar de oplettende fan zal wellicht al opgevallen zijn dat alle Call of Duty: Black Ops III uitingen (nieuws en marketing) tot zover zonder een Xbox logo zijn gedaan.

Dat wekt de indruk dat de deal tussen Microsoft en Activision niet langer aan de orde is. Deze deal loopt sowieso met Call of Duty: Advanced Warfare af en aangezien Activision, Microsoft en Treyarch hier stil over zijn bestaat de kans dat deze exclusiviteit verleden tijd is.

Iemand op Twitter viel dit ook al op en vroeg aan David Vonderhaar hoe het er voor stond. Hierop antwoordde hij met het bericht dat hij het zelf ook nog niet concreet weet en dat Activision hierover gaat.

Dat is overigens niet het enige, want een insider gaf onlangs op NeoGAF al aan dat de E3 aangaande deze exclusiviteit interessant gaat worden. Zeker in combinatie met Sony. Vooralsnog is het afwachten, maar dit zijn een hoop aanwijzigingen dat de exclusiviteit of verleden tijd is of voortgezet wordt met Sony.