Consoleskins.nl – Jouw adres voor unieke console en controller skins – Exclusieve PlayStation 4 modellen zijn veelal voorbehouden voor de Japanse markt en exclusieve Xbox One modellen zie je maar zelden. Dat is jammer, maar gelukkig is daar een mooie oplossing in de vorm van Consoleskins.nl. Dit bedrijf richt zich op het ontwerp en productie van skins, waarmee je jouw console, controller en meer kan opleuken en pas echt van een eigen stijl kan voorzien.

Gevarieerde skins

De skins van Consoleskins.nl zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van skins van een game tot films en van steden tot voetbalclubs. De variatie is alom aanwezig en doordat er continu nieuwe ontwerpen bijkomen is er altijd voldoende keuze. En dat voor diverse platformen. Zo zijn er skins verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U en Macbooks. Consoleskins blijft zich ontwikkelen en aanpassen op de markt met natuurlijk originele ontwerpen. Dit gaat overigens verder dan alleen de console of handheld van een nieuwe lik verf voorzien.

Bij de PlayStation 4 en Xbox One is het tevens mogelijk om de controllers van een skin te voorzien en bij de DualShock 4 Controllers van de Playstation 4 zijn er zelfs opties voor de lightbar om deze uniek te maken. Sterker nog, je kunt ook een eigen ontwerp insturen dat dan voor jou geproduceerd wordt. Veel unieker dan dat krijg je het niet. Maak je console uniek met één van de vele ontwerpen die beschikbaar zijn. Voor een overzicht van alle beschikbare skins kan je hier terecht.

Belangrijk om te weten is dat de skins met de hoogste nauwkeurigheid geproduceerd worden en zeer gemakkelijk zijn aan te brengen.

Uitgebreid assortiment met diverse skins

Om iedereen een mooie skin aan te kunnen bieden beschikt Consoleskins.nl over een zeer divers assortiment. Er zijn voldoende keuzes binnen de skins en uiteraard zal dit continu verder worden uitgebreid met nieuwe skins. Dat is niet het enige, ook zijn er regelmatig scherpe aanbiedingen waar je van kan genieten en dit wisselt het gehele assortiment af. Door de brede variatie aan skins die Consoleskins.nl aanbiedt zal bij het gebruik je console behoorlijk uniek zijn. Je maakt daarmee je PlayStation 4, Xbox One of één van de andere platformen echt volledig eigen en dat is natuurlijk prachtig, nietwaar?

Bovendien blijft Consoleskins.nl haar assortiment continu uitbreiden en binnenkort zullen hier ‘thumbstick grips’ aan toegevoegd worden.

Belangrijk om te weten

Neem vooral even een kijkje op de website van Consoleskins.nl en laat je verrassen door de brede variatie aan skins die er te bestellen is. Als je een mooie skin hebt gevonden en deze ontvangen hebt, is het belangrijk dat je nauwkeurig de instructies voor het aanbrengen volgt. Daarmee kan je het langst genieten van jouw unieke console, controller of MacBook. Voor duidelijke instructies voor het aanbrengen van de skins kan je hier terecht.

Consoleskins.nl kan met haar ervaring en kunde de garantie bieden op hoge kwaliteit skins voor je console die altijd perfect op maat geleverd worden en welke gemakkelijk te bevestigen zijn. Neem zeker even een moment de tijd om het assortiment te bekijken en laat je verrassen!

Consoleskins.nl op Twitter, Facebook en Instagram.