Eén van de games die momenteel in ontwikkeling is bij het Italiaanse Milestone is Sébastien Loeb Rally Evo. Tot op heden hebben we nog niet heel veel in-game beelden gezien en ook qua screenshots is de ontwikkelaar nog erg zuinig geweest. Maar vandaag kunnen we jullie weer wat tonen.

Wat voor de optimale beleving een belangrijke factor is, is natuurlijk de visuele kwaliteit en de mogelijkheden hierbinnen. Om aan te tonen dat er een goede belichting aanwezig is in de game, zijn er twee combi-screenshots vrijgegeven die verschillende tijdstippen laten zien.

Alles zal uiteindelijk in de game aanwezig zijn. Denk dan aan racen bij zonsopkomst, in het schemerlicht, ’s avonds laat, in de sneeuw, tijdens de regen of als het mistig is. Uiteraard ontbreekt ook het felle zonlicht niet op het midden van de dag. Dit zou volgens de ontwikkelaar dynamisch moeten zijn waardoor elke race anders is. De invloeden van het weer bepalen namelijk ook de rijstijl.

Tref je een prachtig shot aan tijdens een rit, dan kan je via een fotomodus dit moment vereeuwigen. Sébastien Loeb Rally Evol zal dit najaar gaan verschijnen voor onder andere de PlayStation 4.

Klik voor een grotere versie.
Klik voor een grotere versie.