http://www.psx-sense.nl/images/file/img_554895157deb8.jpg

Het gaat erg goed met de PlayStation 4, de console is wereldwijd al meer dan 22 miljoen keer verkocht en ook in het Verenigd Koninkrijk worden er mooie cijfers geboekt. De UK is de belangrijkste markt voor Europa en ook de meest toonaangevende, het is dus mooi om te zien dat in dit Xbox-land de PS4 het ook erg goed doet. MCV meldt namelijk vandaag dat de console maar liefst 2 miljoen keer is verkocht op de Britse markt.

Deze mijlpaal is bereikt in slechts 18 maanden sinds de console verkrijgbaar is, PlayStation’s UK Boss Fergal Gara meldt dan ook erg trots te zijn op deze prestatie. Met deze cijfers doet de PS4 het beter dan de PS2 destijds in het Verenigd Koninkrijk. De PS4 is momenteel ook de best verkopende console in 2015 in het VK tot nu toe.

“Reaching the milestone of two million PlayStation 4 consoles in the UK in less than 18 months is an achievement we are very proud of,”

“To be the best selling ‘next generation’ console in Britain – installing faster even than the PlayStation 2 – is testament to an amazing and constantly improving product, the hard work of our trade partners and the team at PlayStation UK, and most importantly, the passion of the players. I would like to thank every one involved in helping us achieve this landmark.”