http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55490cd897224.jpg
Kortgeleden lekte Saturn in Duitsland per ongeluk het bestaan van Disney Infinity 3.0, wat volgde op een eerder gelekt item betreffende de aanwezige personages in de game.

Disney kon daarom ook niet te lang meer wachten met een officiële aankondiging en besloot om groots uit te pakken met een cover item voor Disney Infinity 3.0 in het bekende GameInformer magazine.

Zoals door eerdere leaks al verwacht werd, zal Star Wars met een groot aantal memorabele figuren de trend zetten in de game. Tijdens een interessante wending werd aangegeven dat ontwikkelaar Avalanche nu nauw samen zal gaan werken met Ninja Theory, een ontwikkelaar die we kennen van games als DmC: Devil May Cry, Heavenly Sword en het nog te verschijnen Hellblade. Tevens komt ook studio Sumo Digital (Sonic & Sega All-Stars Racing) om de hoek kijken om een steentje bij te dragen aan het geheel. Beide studio’s zullen hun specialisatie toepassen op een gedeelte van de game voor een zo goed mogelijk eindproduct.

Het starterpack zal “Twilight of the Republic” bevatten, welke volgens de uitgever zowel “land- als ruimtegevechten zal bevatten, met daarnaast voldoende mêlee gameplay”. Daarnaast mag je ook “Rise against the Republic” verwachten, wat meer op de nostalgische snaar zal inspelen. Een extra uitbreiding kun je ergens aankomende winter verwachten onder de noemer “Star Wars: The Force Awakens”.

Tot zover zijn de onderstaande personages bevestigd door Disney, met nog veel meer op de agenda:

Star Wars: Luke, Leia, Chewbacca, Han Solo, Darth Vader, Obi-Wan, Yoda, Darth Maul, Anakin en Ahsoka.
Inside Out: (Gebaseerd op) Joy, Disgust, Anger, Fear en Sadness.
Marvel: Hulkbuster Iron Man, Ultron.
Aanvullende personages: Mickey en Minnie Mouse, Sam Flynn en Quorra van Tron: Legacy, Mulan en Olaf.

De game zal ergens deze herfst verkrijgbaar zijn op PlayStation 3 en PlayStation 4, met een bijbehorend prijskaartje van ongeveer €64,98.

https://youtu.be/DWnA-yXUmJI