Vanavond zal Assassin’s Creed: Syndicate officieel onthuld worden, maar er zijn voortijdig al wat details gelekt. Kotaku meldt op basis van anonieme bronnen dat het nieuwe deel niet één, maar twee personages zal bevatten. Het betreffen hier Jacob en zijn zus Evie (zie hierboven), beiden een assassin. Broer en zus zouden fors betrokken zijn met de Londense onderwereld.

Een vrouwelijk speelbaar personage in een Assassin’s Creed game is daarbij interessant, want op Aveline (en Shao Jun) na hebben we tot op heden enkel met mannen gespeeld. Toch zal de verhouding qua speeltijd in Assassin’s Creed: Syndicate meer richting de man leunen, want dezelfde bron gaf aan dat de verhouding 75% tegenover 25% is.

Tijdens het spelen zal je kunnen wisselen tussen Jacob en Evie. Dit is althans het geval als je de wereld verkent, de missies lijken wel aan vooraf vastgestelde personages gebonden te zijn. Als laatste liet de bron nog weten dat Assassin’s Creed: Syndicate geen multiplayer zal bevatten. Of de coöp daarmee ook wegvalt is even afwachten.

Tot zover moet je het met een korrel zout nemen, aangezien Ubisoft niet wilde reageren. Vanavond vanaf 18.00 uur meer duidelijkheid, want dan zal de onthulling plaatsvinden.