Divinity: Original Sin is een echte old school RPG, gemaakt door mensen met een liefde voor die type games. Een Kickstarter project lag namelijk aan de basis van deze succesvolle game. Critici waardeerden Divinity om zijn doordachte gameplay en ode aan de RPG’s van vroeger. Helaas was de game enkel beschikbaar gemaakt voor de PC.

Er komt nu echter goed nieuws voor de mensen die deze game graag willen spelen, er is een Enhanced Edition aangekondigd voor de PlayStation 4. De bovenstaande teaser trailer laat nog praktisch niets zien, maar in elk geval worden we lekker gemaakt met wat mooie complimenten uit de pers, een spannend muziekje en stijlvolle overgangen.

Divinity: Original Sin – Enhanced Edition draagt de naam niet alleen maar voor de show, de game is ook echt verbeterd en aangepast op de consoles. Zo is er een hele nieuwe user interface gemaakt voor deze editie, die er voor zorgt dat je optimaal kunt spelen met de controller. Verder krijgen we een ‘huiskamer-vriendelijke’ split-screen modus, nieuwe missies, nieuwe vechtstijlen, een aangepast crafting systeem en een nieuwe verhaallijn.