Naughty Dog is op dit moment één van de beste studio’s als het aankomt op het ontwikkelen van games. Momenteel heeft Naughty Dog natuurlijk Uncharted 4: A Thief’s End in ontwikkeling, een game waar men de lat ongetwijfeld weer heel hoog mee zal leggen.

Mocht je graag eens te weten willen komen hoe men binnen de studio te werk gaat, dan zul je binnenkort wellicht op je wenken bediend gaan worden. Tijdens een livestream die gehouden werd heeft de ontwikkelaar namelijk aangekondigd dat men zich na de E3 meer wil gaan richten op het houden hiervan.

Op die manier wil men iedereen die geïnteresseerd is meer laten zien van wat er zich achter de schermen afspeelt en over hoe men binnen deze studio te werk gaat. Het plan van Naughty Dog is om in ieder geval maandelijks een livestream te houden, maar wellicht dat men dit nog vaker zal gaan doen.

Of we dan buiten hetgeen wat we op de E3 te zien krijgen, nog meer beelden zullen gaan zien van Uncharted 4: A Thief’s End is niet bevestigd, al ligt dat wel voor de hand