Het Grand Theft Auto V succes voor Rockstar Games gaat onverminderd door, want de game is inmiddels de 50 miljoen verscheepte exemplaren voorbij. Wat de exacte verkoopaantallen zijn is niet bekend, maar ook die zullen ongetwijfeld torenhoog liggen.

De game blijft maar verkopen en dat is natuurlijk te danken aan de release op de PlayStation 4 en Xbox One evenals de PC onlangs. Naast dat Take Two de cijfers voor de game bekendmaakte bij de aandeelhoudersvergadering werd er ook nog even kort gesproken over DLC voor de titel.

Hierover werd aangegeven dat we meer content mogen verwachten voor GTA Online, wat natuurlijk te verwachten was. Of er singleplayer DLC gaat komen is een beetje de vraag, want toen hiernaar gevraagd werd gaf Take Two aan dat ze hier nooit over hebben gesproken. Bij het doorvragen op het onderwerp gaf Take Two de volgende reactie: “we have different recollections”.

Dat betekent overigens niet dat er nooit singleplayer DLC voor GTA V zal gaan verschijnen. Rockstar Games en Take Two zijn immers nooit echt heel erg loslippig geweest over nieuwe content of delen in de GTA franchise.