Red Dead Redemption opnieuw uitgesteld

Zonde van bovenstaande muurschildering, die kan namelijk nu weer aangepast worden. Red Dead Redemption is opnieuw uitgesteld. Eigenlijk zou de game eind 2009 al in de schappen moeten liggen, maar uiteindelijk werd Red Dead Redemption verschoven naar 27 april 2010. Deze datum kunnen we nu dus ook weer vergeten. In een document, omtrent de kwartaalcijfers, kunnen we opmaken dat Red Dead Redemption pas vanaf 21 mei naar Europa komt. Amerikanen kunnen zoals gewoonlijk de game al op 18 mei aanschaffen.

“We’ve also taken important steps to improve the efficiency of our business and align our corporate cost structure more closely with our current goals. Our updated outlook for 2010 underscores a prudent approach toward what we still believe to be a challenging year ahead.

We remain committed to creating long term value, and continuing to improve upon our execution and efficiency.”

Een reden is (nog) niet gegeven, we houden je op de hoogte. Aan het begin van het jaar konden we je nog vertellen dat het volgens de geruchten niet zo heel goed ging met de ontwikkeling van Red Dead Redemption. De game zou al zes jaar in ontwikkeling zijn en hoogstwaarschijnlijk nooit winstgevend kunnen worden voor Rockstar. Als ze er iets aan willen verdienen, moet Red Dead Redemption vijf miljoen keer over de toonbank vliegen. Tevens gingen er nog geruchten door de wandelgangen dat de game tot in 2009 een drama was en momenteel op enkele vlakken nog steeds zou zijn .  Zullen die geruchten ermee te maken hebben? We wachten geduldig af!

9 reacties

 1. Anoniem -   
  PS34Life's avatar

  Oplichters, ik wilde die game zo snel mogelijk spelen en nu is er weer een maand bij geplakt. geen goede actie rockstar!

 2.    1267 XP
  luctheman's avatar

  Jezus, ik weet wel dat ze allemaal onder druk staan en zo.. Maar gaan dan geen Release datums geven, geef dan alleen een indicatie..

 3. Anoniem -   
  steven's avatar

  Ik word een beetje moe van dat uitstellen van al die games.Natuurlijk kan de game wel op tijd klaar zijn, maar ieder uitstel word breed vermeld op tienduizenden website’s, en dat is natuurlijk weer gratis reclame.

  Bah bah!

 4.    191 XP
  pronk's avatar

  tja jammer dan
  maar mbeter dat ze het uitstellen als het moet dan niet

 5.    528 XP
  UPD8NL's avatar

  Had hem gister net gepre-orderd. (Voor maar 35,- :D)
  Omdat het uit Engeland kwam zou hij aankomen als ik terug kom van vakantie. Dat is dus mooi verpest nu..

 6.    188 XP
  JeFF_717's avatar

  1 week later komt mafia 2 volgens mij dan uit en daar wacht ik toch liever op.

 7.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Ik snap sommige mensen niet,
  Ze worden boos als de game word uit gestelt of
  Ze worden boos dat de game veel glitch + bug bevat.
  Laat de mensen rustig hun tijd nemen dat ze een FOUTLOZE GAME UITBRENGEN!!

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  PRACHTIG, ik zat zo in een dilemma welke game ik moest kopen, nu deze is uitgesteld kan ik rustig gow3 spelen 😀 !

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Damn! had deze dan graag gehad. maar als dit de game ten goede komt tja…