Nu de current-gen consoles alweer een tijdje op de markt zijn, verschijnen er steeds meer HD uitgaves van klassieke games of remasters van PS3 games. Uitgevers slaan er meteen hun slaatje uit, want de verkopen van deze uitgaves zijn ondanks een eerdere release toch niet mis. Ook een release van één van Warners belangrijkste franchises als remaster ligt op de loer, want na een eerdere hint van een “betrouwbare bron“, zien we nu ook een wel heel verdachte enquête online verschijnen.

In deze enquête worden er vragen gesteld over een remaster van de Batman Arkham games, waaronder hoe geïnteresseerd je hierin zou zijn en ook welke naam voor deze uitgave je het interessantst vindt (wijzelf vinden Arkham Legacy wel lekker bekken!). Op de Arkham fora worden reacties over mogelijke remasters verwijderd door moderators, wat eigenlijk averechts werkt, want dat doet immers olie op het vuur gooien betreffende deze remaster geruchten.

Gelukkig hebben wij nog wel een screenshot van de enquête en deze kun hier hieronder bekijken, zodat je zelf je oordeel kunt vellen over de echtheid ervan (klik om te vergroten).