2K Games komt ook dit jaar weer met een nieuwe NBA game en deze krijgt nu een speciale actie. Je kunt NBA 2K16 namelijk al reserveren en dat geeft je een voordeel. Namelijk dat je de game vier dagen voor de officiële release al kunt spelen. De game komt op 29 september uit, maar mensen met een pre-order kunnen op 25 september al aan de slag.

Dat is niet het enige, ook krijg je voor een pre-order nog wat in-game bonussen en dat zijn de onderstaande.

  • 10,000 Virtual Currency (VC)
  • MyTEAM VIP Package
  • Current-gen: 3 MyTEAM Emerald Packs elk met een gegarandeerde Emerald speler
  • Last-gen: MyTEAM Gold Booster Pack met gegarandeerde Gold speler en 4 extra Gold items

De game verschijnt dit najaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Een officiële onthulling van NBA 2K16 moet overigens nog volgen, dus beelden zijn we je voor nu even schuldig. 2K heeft er in ieder geval weer veel vertrouwen in, zo blijkt wel uit een uitspraak van Alfie Brody, vice president van NBA 2K marketing.

“NBA 2K16 belooft een van de meest baanbrekende sport titels in video game geschiedenis te worden, een combinatie van spannende nieuwe features met griezelig echt realisme,”

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te prikkelen en de passie te ontsteken bij fans van de franchise, en het bieden van ongeëvenaarde pre-order opties is wederom een andere manier om hen dichter bij de on-court actie te brengen waar ze zo naar hunkeren.”