Er zullen ongetwijfeld heel wat gamers onder ons momenteel bezig zijn met The Witcher 3: Wild Hunt, het jongste voltooide project van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED. En dat moet ook, want de ontwikkelaar noemt dit en volgend jaar ‘de jaren van The Witcher 3’. Maar met onze visie op de toekomst, zijn we toch wel heel benieuwd naar wat hun nieuwste project, Cyberpunk 2077, ons zal gaan brengen.

Afgezien van een teaser die werd vrijgegeven, weten we nog bar weinig van de game. We durven zelfs nog niet met zekerheid te zeggen of de game ook op de huidige generatie consoles uit zal gaan komen. En als het aan CD Projekt RED ligt, zullen we dat ook nog een hele tijd niet te weten komen.

Het ziet er naar uit dat we pas in 2017 echt concrete informatie mogen verwachten over Cyberpunk 2077. Wel heeft CD Projekt RED erg veel vertrouwen in de game. CEO Adam Kicinski verwacht namelijk dat de game een nóg groter succes gaat worden dan The Witcher 3, welke in vergelijking met de voorgaande delen al ontzettend goed weet te verkopen.

“We hope and we are certain that Cyberpunk has even bigger commercial potential.”[…]”It is too early to talk about it, though.”

“This year, and the next one will be the years of the Witcher,”