OlliOlli 2 is al even uit voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita, maar de ontwikkelaar heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Ze hebben namelijk aan een multiplayer gewerkt en die is nu gratis beschikbaar gesteld voor iedereen die de game heeft.

Deze multiplayer is enkel lokaal te spelen tot maximaal vier man en deze bestaat uit een aantal verschillende modi, welke als toernooi opgezet kunnen worden en waarbij uiteindelijk degene met het beste resultaat natuurlijk de winnaar is.

Deze modi zijn; Time, Race, One-shot en Score. De eerste draait om een snelle tijd neerzetten, de tweede om het racen tegen andere spelers, de derde om de ‘daily grind’, maar dan zonder oefening en de vierde draait om het neerzetten van een megascore waarbij een combo maken van groot belang is.

Mocht het zo zijn dat uiteindelijk twee spelers gelijk komen te staan, dan volgt er nog een ‘Sudden Death’ ronde, wat een willekeurig One-Shot level is waarbij de beste van de twee de uiteindelijke winnaar zal zijn.

Ook is er nog een update uitgevoerd aan de leaderboards, waarmee een glitch is aangepakt die mensen in staat stelde immense (onmogelijke) scores te posten.