Broken Sword 5: The Serpent’s Curse komt naar de PlayStation 4

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse was een Kickstarter project dat in 2012 werd opgezet, een jaar later verscheen de game ook daadwerkelijk voor onder andere de PC en PS Vita. De twee episodes tellende game deed sterk denken aan de klassieke avonturenfilms van vroeger. Een gestolen schat, een paar mysterieuze moorden en een liefdesverhaaltje er bovenop.

Ontwikkelaar Revolution Software en uitgever Koch media hebben aangekondigd dat de game ook naar de PlayStation 4 zal komen. Broken Sword 5: The Serpent’s Curse zal zowel digitaal als fysiek verschijnen, de fysieke versie krijgt er ook een graphic novel bij. die je introduceert tot het universum van de game.

Deze nieuwe versie zal een grafische update en een audio update bevatten en een character gallery. Verder zal de game verschijnen in de talen Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans. Met daarbij een optie voor Russische en Poolse ondertitels moet toch wel het grootste gedeelte van Europa voorzien zijn. Broken Sword 5: The Serpent’s Curse moet deze zomer opnieuw verschijnen.

Boxshot Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1. Anoniem -   
    82.74.173..xxx's avatar

    Heb deze al 2 keer uitgespeeld op PC en Android is tof maar voor de PS4 overdun

  2.    878 XP
    rolf77's avatar

    Had hem al op de vita gekocht. Maar nog niet gespeeld. Zal wel geen crossbuy zijn denk ik….

Broken Sword 5: The Serpent’s verschijnt begin september voor de PS4