https://youtu.be/WmkwgELNNQY

Project CARS is al een redelijk uitgebreide race titel, maar Slightly Mad is vastbesloten om de game de komende tijd uit te breiden met een heleboel content. Inmiddels is ook de eerste DLC beschikbaar gemaakt in de vorm van het Racing Icons Car Pack. Deze voegt twee Bentley GT’s en prototype modellen toe, daarnaast ook nog drie GT auto’s van Mercedes-Benz, BMW en McLaren. Al eerder verscheen de Lykan Hypersport, één van de duurste en meest exclusieve auto’s ooit gemaakt.

Verder komt Slightly Mad met Project CARS On Demand, deze dienst zal je nieuwe auto’s, circuits en andere content opleveren. Nu verwacht je natuurlijk, na jarenlange ervaring, dat we hierbij vermelden dat daar een Season Pass of eenmalige betaling tegenover staat. Nee, deze dienst zal volledig gratis zijn! De bedoeling is dat deze dienst ook echt voor op langere termijn is ontwikkeld en niet slechts één leuk pakketje gaat bieden.

Tot slot komt er ook nog een nieuwe patch uit (1.04), die onder andere de ‘ghosting’ op de PlayStation 4 zal aanpakken, de prestaties op de Xbox One en de AI tijdens het racen in de regen zal verbeteren. Na die patch zal er ook een nieuwe gemaakt worden die de volgende lijst zal aanpakken:

  • Fixes for the highest priority issues identified by the community
  • Improved balancing and defaults
  • Additional functionality and expanded support for existing features
  • Brand-new items that open up new possibilities within the game
  • Support for new hardware released

Meer informatie over Project CARS On Demand? Klik dan even hier.