Een Fallout 4 aankondiging is natuurlijk niet compleet zonder een Collector’s Edition voor de fans en Todd Howard stelde ons dan ook zeker niet teleur. Zo kwamen ze met de ‘Pip-Boy Edition’, waarbij een heuse, werkende Pip-Boy inbegrepen zit bij de game. Je kunt je telefoon gebruiken in combinatie met de Pip-Boy en er zal ook een app voor uitkomen, waarbij je een second screen ervaring kunt verwachten voor wanneer je niet in de buurt van de console bent.

“As far as stupid gimmicks go, this is the best fucking one I’ve ever seen,”

Todd Howard zei dat hij normaal gesproken echt een hekel heeft aan dit soort companion apps, maar drukt ons op het hart dat deze juist heel gaaf zal zijn. Helaas werd er nog geen prijs genoemd voor de Collector’s Edition van de game. Hierover zullen we in de aankomende tijd ongetwijfeld meer te weten komen en dan lees je dat vanzelfsprekend weer bij ons.

UPDATE: Ondertussen verscheen via Amazon een prijs van $120,-. We mogen dus verwachten dat de game bij ons ook rond die koers zal gaan kosten. Naast de Pip-Boy zal er ook een poster met alle perks, een Pip-Boy casing en een Pip-Boy mini guide, een Pip-Boy en een stand voor de Pip-Boy. Tevens zal de game in een steelcase verpakt worden.