http://playsense.nl/images/file/img_557ede8c75d42.jpg

(Dit bericht kan spoilers bevatten)

Zoals je al in onze poll over E3-geruchten kon lezen kijken veel mensen uit naar een aankondiging rondom GTA V, namelijk de singleplayer downloadbare content waar we nog steeds allemaal op wachten. Als er singleplayer downloadbare content komt is er eigenlijk maar èèn bestaand personage waarbij het mogelijk is, namelijk diegene bij een ieder nog in leven is. Op het einde van GTA V kun je immers kiezen wie je wilt vermoorden en als je Franklin kiest dan blijven alledrie de personages in leven.

Bij de keuze van het vermoorden van Trevor of Michael zal er daadwerkelijk een ‘moord’ plaatsvinden, dus het is dan enkel nog mogelijk een prequel DLC te maken over Michael of Trevor. Franklin heeft zich als personage alleen nooit echt kunnen ontwikkelen en ook van Lamar zien we graag meer. Alhoewel het van Michael en Trevor duidelijk was dat dit de laatste score zou zijn, heeft Franklin nog een criminele carrière voor zijn neus liggen.

Op Instagram heeft de stemacteur van Franklin vandaag dan ook iets opmerkelijks gepost, namelijk een foto van Franklin met een geweer voor de Ammu-Nation winkel in Los Sontas. Franklin staat hier voor zijn geopende kofferbak die mogelijk gevuld is met de nodige wapens. Zal dit dan de teaser zijn voor de grote aankondiging van vanavond? Laten we het hopen!

COMING SOON…….

Een foto die is geplaatst door I AM WHO I AM (@solo118) op

http://playsense.nl/images/file/img_557ede0b779c1.jpg