Het is alweer even geleden dat we de Ghosts nog eens aan het werk gezien hebben (en neen, ik heb het hier niet over die ene factie in de Call of Duty franchise). Aangezien Ubisoft met The Division en Rainbox Six: Siege al enkele Tom Clancy titels in ontwikkeling heeft, hadden we ook niet meteen verwacht dat we onmiddellijk een nieuwe Ghost Recon game zouden zien opduiken. Ubisoft besliste daar op haar E3 persconferentie gelukkig anders over.

En jongens toch, wat zag het er weer fenomenaal uit. De trailer begon heerlijk vaag en het duurde even voor we precies doorhadden naar welke game we nu aan het kijken waren. Dat lag deels aan een nieuwe revelatie die niet meteen te rijmen valt met wat we gewend zijn van de Ghost Recon franchise. Ghost Recon: Wildlands zal de speler immers droppen in een immense open wereld, waar ze dan heerlijk tactisch en stealthy te werk kunnen gaan.

Had ik al gezegd dat het er verbluffend mooi uitzag? Echt? Ach ja, dan heb ik het bij deze nogmaals aangegeven. Goede nacht!