Het was een prachtige nacht vanwege de persconferentie van Sony voorafgaand aan de E3. The Last Guardian werd getoond, een nieuwe IP van Guerrilla Games werd onthuld en nog veel meer. De Japanse uitgever knalde er flink op los, maar waar was Quantic Dream? Die studio lijkt in het geheim aan de nieuwe game te werken en tot die tijd kunnen we de laatste titels spelen op Sony´s laatste console.

Door middel van het PlayStation Blog liet Sony namelijk weten dat Beyond: Two Souls en Heavy Rain allebei digitaal en fysiek naar de PlayStation 4 komen. De geruchten gingen al een tijd rond en nu is het officieel. Beide titels zijn digitaal apart en als bundel te koop. De fysieke versie zal als bundel verkrijgbaar zijn. De games worden op grafisch vlak verbeterd en bevatten wat extra features. Zo kun je Beyond: Two Souls chronologisch spelen wat eerst niet kon.

Opvallend aan deze release is dat deze alleen in Europa en andere PAL gebieden verschijnt. Wanneer de games naar de PlayStation 4 komen is nog niet bekend. Als daar meer details over zijn te vinden dan lees je het uiteraard hier.