http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5581639fbad8c.jpg

Beyond Good and Evil 2 is een game die echt al jaren in ontwikkeling is, in 2010 postte we bijvoorbeeld al dat het aardig stil was rondom de game, maar dat die nog steeds in ontwikkeling was. Nu was er een stille hoop op een verschijning van Beyond Good and Evil 2 tijdens de persconferentie van Ubisoft dit jaar, maar dat feest ging niet door.

In een interview met Tony Key, Senior Vice President van Sales en Marketing bij Ubisoft, meldt hij dat ze niks over de game hebben om over te kunnen praten. Wel waardeert hij hoeveel mensen er interesse in hebben, maar er us nu gewoon niks te vertellen.

Commenting on the progress of Beyond Good and Evil 2, Key remarked “There’s just nothing to talk about right now. We don’t really have anything to say. We appreciate how much people really want it.”

Ook werd er nog gesproken over Michel Ancel, lead designer voor Rayman en maker van Beyond Good and Evil, volgens Ubisoft zal Michel niet aan het tweede deel van BG&E werken. Michel werkt nog wel samen met Ubisoft aan andere dingen, maar is druk bezig met zijn eigen studio en de game WiLD.

“So he’s a busy guy right now. But no…. He’s got things going on and I can’t really comment on his bandwidth. I know he’s very busy. We still work with him on things.”